Welkom bij Lumigo Truck Parts!

Lumigo is een jong en dynamisch bedrijf en leverancier van verschillende truck accessoires. Neem een kijkje bij onze producten en stuur ons gerust een berichtje als het product wat u zoekt er niet bij staat.

Hou de website en Facebook in de gaten voor nieuwe producten!

Bezoek ons ook op Facebook en vergeet niet om op: vind ik leuk te klikken! 

Privacyverklaring en AVG

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit houdt (o.a.) in dat u het recht heeft om te weten welke gegevens wij van u hebben, wat wij daar mee doen, hoe wij deze beveiligen en tevens kunt u een verzoek indienen om deze gegevens te wijzigen of verwijderen.
Door middel van deze privacyverklaring hopen wij u duidelijkheid te geven over bovenstaande punten. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen uw vraag binnen 2 weken beantwoorden.

Lumigo Benelux B.V.

Lumigo Benelux B.V. is gevestigd in Heinkenszand en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56579748. Wij zijn leverancier van vrachtwagen accessoires, zoals brandstoftanks, brandstoftankbeveiliging, gereedschappen, lichtbakken en zonnekleppen.

Persoonsgegevens waarover wij beschikken

Door afname van de producten van Lumigo Benelux B.V. en/of een bestelling te doen op deze website, beschikken wij over uw persoonsgegevens. De gegevens waarover wij beschikken zijn:
  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw e-mailadres
  • Uw telefoonnnummer
  • Uw bankrekeningnummer
  • Eventueel (indien u een bedrijf heeft) uw BTW-nummer
  • Een door u zelf gekozen wachtwoord (niet verplicht)

Waar gebruiken wij deze gegevens voor

Deze gegevens gebruikt Lumigo Benelux B.V. voor de administratie en facturatie en uiteraard ook voor de levering van uw bestelling op het juiste adres. Uw telefoonnummer en/of e-mailadres gebruiken wij om u te kunnen benaderen met vragen/informatie over de levering van uw bestelling, of om te reageren op een offerte-aanvraag.
Het door u zelf gekozen wachtwoord kunt u gebruiken als u een volgende bestelling via de webshop wilt doen, of als u de status van uw bestelling wilt bekijken. Het gebruik van een wachtwoord is niet verplicht.

Hoe lang bewaren wij deze gegevens

Indien u niet langer gebruik wenst te maken van onze diensten of producten, kunnen wij uw gegevens na 5 jaar verwijderen. De belastingdienst verplicht ons, in verband met eventuele controle van onze administratie, om uw gegevens 5 jaar te bewaren.

Bescherming van uw gegevens

De persoonsgegevens waarover wij beschikken zijn digitaal opgeslagen. De computers waar uw gegevens opstaan zijn beschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Indien deze computers zouden worden gestolen zullen wij aangifte doen van een zogenaamd "datalek" bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit zijn wij wettelijk verplicht.
De gegevens die u invoert bij een online-bestelling worden tevens opgeslagen in een online-database. Deze database is beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Het door u zelf gekozen wachtwoord wordt dubbel versleuteld opgeslagen. Hierdoor is het voor hackers vrijwel onmogelijk om het door u gekozen wachtwoord te achterhalen. Ook wij beschikken niet over het door u ingevoerde wachtwoord.
Onze webshop maakt gebruik van het HTTPS-protocol en is voorzien van een SSL-Certificaat. Dit zorgt ervoor dat de gegevens die u invult op onze webshop worden versleuteld en derhalve niet door anderen kunnen worden onderschept.

Gegevens delen met derden

Onze administratie wordt verzorgd door een accountskantoor, zij beschikken derhalve ook over onze klantgegevens. Verder worden door Lumigo Benelux B.V. op geen enkele manier gegevens verstrekt aan derden.

Website

Indien u een bestelling plaatst, worden uw gegevens opgeslagen zoals hierboven omschreven. In alle andere gevallen worden er geen persoonsgegevens geregistreerd.
De gegevens die u tijdens het bestelproces invoert kunnen niet worden onderschept, omdat onze webshop gebruik maakt van het eerder genoemde HTTPS-protocol en een geldig SSL-certificaat.

Om fraude te voorkomen of te achterhalen, wordt tijdens het bestelproces uw IP-adres opgeslagen. Het IP-adres kunnen wij niet aan u als persoon koppelen, maar wij kunnen wel zien in welke plaats en (globaal) in welk stadsdeel of wijk u zich bevond op het moment van uw bestelling. In geval van fraude worden deze gegevens overhandigd aan de politie en in dat geval kunnen zij ook uw adres achterhalen.

Cookies

Deze website zelf maakt geen gebruik van Cookies. Wel maken wij gebruik van de diensten van Google Analytics (statistiekenprogramma). Google Analytics plaatst daarvoor een cookie op uw computer, aan de hand waarvan uw gebruik van de website wordt geregistreerd. De verkregen gegevens worden vervolgens door Google geanalyseerd en de resultaten hiervan worden aan ons verstrekt. Op deze wijze krijgen wij inzicht in de wijze waarop onze website wordt gebruikt en kunnen we waar nodig aanpassingen doorvoeren. Google kan deze gegevens aan derden verstrekken indien zij daartoe wettelijk gehouden is en/of indien derden de gegevens namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Statistieken

Onze website houdt wel statistieken bij, maar deze bevatten geen privacy-gevoelige informatie. Het enige wat wordt opgeslagen is:
  • Bezoekersaantallen
  • Land van herkomst
  • Hostingprovider (bijvoorbeeld Zeelandnet)
  • Bezochte pagina's van onze website
  • Tijdstip van het bezoek


Uw gegevens inzien, wijzigen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@lumigo.eu. Wij zullen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 2 weken, op uw verzoek reageren.