Welkom bij Lumigo Truck Parts!

Lumigo is een jong en dynamisch bedrijf en leverancier van verschillende truck accessoires. Neem een kijkje bij onze producten en stuur ons gerust een berichtje als het product wat u zoekt er niet bij staat.

Hou de website en Facebook in de gaten voor nieuwe producten!

Bezoek ons ook op Facebook en vergeet niet om op: vind ik leuk te klikken! 

Over ons

Lumigo Benelux B.V. is een toonaangevend leverancier, gespecialiseerd in de verkoop van specifieke kwaliteitsaccessoires en efficiënte transportoplossingen binnen de automotive sector.

Lumigo Benelux B.V. is opgericht in 2009 en is gevestigd aan de Schouwersweg 80 te Heinkenszand. Oprichter en huidig directeur Ronald de Prieëlle is ruim 20 jaar werkzaam binnen de transportsector.

Onze kernwaarden
De kernwaarden van Lumigo Benelux B.V. zijn professionaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid.

Onze visie
Het is onze ambitie om een ten alle tijden een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten: van transportondernemingen tot carrosserie-bouwers, van OEM's tot truckdealers en particulieren.

De vragen van onze klanten staan centraal. Wij denken actief mee, zijn innovatief en servicegericht. Honderd procent klanttevredenheid is onze doelstelling. U kunt bij ons rekenen op eerlijk en deskundig advies.

Om de klanttevredenheid te kunnen bewerkstelligen heeft het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten tegen zo voordelig mogelijke tarieven bij ons grote prioriteit.

Wij werken snel, efficiënt en kosteneffectief. Het milieu heeft hierbij ook onze aandacht: Wij hergebruiken materialen om bestellingen te verzenden.

Wij hopen u dan ook binnenkort van dienst te mogen zijn en aan al uw vragen of wensen te kunnen voldoen.

Lumigo Benelux B.V. heeft een zusterbedrijf: ACGB Benelux B.V., leverancier van aluminium maatwerktanks en gevestigd op hetzelfde adres.

Ons team:

Algemeen directeur. Ronald de Prieëlle.
In- & Verkoop. Marco van der Weide
Adm. & backoffice. Maaike Bakker.